Menu
Ajax contracteert Adham el Idrissi

Ajax contracteert Adham el Idrissi

Ajax heeft Adham el Idrissi (Amsterdam, 17 maart 1997) gecontracteerd. De A-junior speelt sinds 2006 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij tekende een contract dat op 1 juli 2015 ingaat en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2018.

Het betreft het eerste contract voor de centrumspits. ,,Dit is een bijzonder moment in mijn carrière. Het geeft een fijn en speciaal gevoel, zeker met mijn familie er bij’’, aldus El Idrissi over zijn verbintenis.

Over zijn doelstellingen voor de korte termijn is hij duidelijk: ,,Ik wil in de ArenA staan. Daarnaast wil ik mijn best blijven doen voor de club en zoveel mogelijk doelpunten maken."

Hoofd jeugdopleiding Wim Jonk is blij dat Ajax de aanvaller heeft vastgelegd. ,,Dit contract heeft hij verdiend en zelf afgedwongen. Adham is echt een 'vechtertje'. Hij trekt de andere spelers uit het team mee. Je hoeft in hem geen batterij te stoppen, hij blijft maar vechten voor het team."

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Directeur voetbalzaken Marc Overmars en Adham el Idrissi zetten hun handtekeningen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars en Adham el Idrissi zetten hun handtekeningen.
Voor El Idrissi is het zijn eerste contract bij Ajax. Voor El Idrissi is het zijn eerste contract bij Ajax.