Menu
Ajax contracteert Dragisa Gudelj

Ajax contracteert Dragisa Gudelj

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Dragisa Gudelj. De verdediger tekent in Amsterdam een contract dat ingaat op 1 juli 2015 en een looptijd heeft van 3 seizoenen, tot en met 30 juni 2018.

Gudelj werd geboren op 8 november 1997 in Breda en heeft zowel de Nederlandse als de Servische nationaliteit. De 17-jarige Servisch jeugdinternational is afkomstig uit de jeugdopleiding van NAC Breda. Hij zal met ingang van komend seizoen worden toegevoegd aan de selectie van Jong Ajax.

,,Dit is een heel belangrijke stap voor mij", aldus Dragisa Gudelj. ,,Ik wil me graag verder ontwikkelen. Dat kan uitstekend bij Jong Ajax. Met de hulp van alle trainers om me heen wil ik op alle vlakken een betere speler worden. Uiteindelijk is het natuurlijk mijn droom om de stap naar het eerste elftal te maken. Dat ik hier samen met mijn broer Nemanja ga spelen, is natuurlijk heel bijzonder. Ik heb een hechte band met hem. Het is daarom fijn dat hij dicht in de buurt is.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Een bijzondere dag voor de familie Gudelj. Vanaf volgend seizoen speler er twee zonen in het Ajax-shirt. Een bijzondere dag voor de familie Gudelj. Vanaf volgend seizoen speler er twee zonen in het Ajax-shirt.