Menu
Ajax contracteert Gino van Kessel

Ajax contracteert Gino van Kessel

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Gino van Kessel. De aanvaller tekent in Amsterdam een contract dat ingaat op 1 juli 2012 en loopt tot en met 30 juni 2014, met een optie voor nog een seizoen.

Gino van Kessel is blij met zijn Ajax-contract. ,,Het voelt erg goed. Ajax is een mooie club waar ik goede stappen kan maken. Bij Ajax zit je meteen op het hoogste niveau, vandaar mijn keuze.’’

In het nieuwe seizoen sluit de aanvaller aan bij Jong Ajax. ,,Mijn doel is in de basis beginnen bij Jong Ajax en mijn kansen grijpen om bij het eerste te komen.’’

De kersverse Ajacied is met 25 doelpunten topscorer van de Eredivisie voor A-junioren. ,,Ik mis wel eens kansen, maar ik creëer ook veel. Ik ben wel een aardige afmaker’’, vertelt Van Kessel. Zijn grootste kwaliteit is daarom ook scoren. ,,Ik sta niet voor niets op nummer één’’, eindigt Van Kessel met een grijns.

Van Kessel werd geboren op 9 mei 1993 in Alkmaar. De 18-jarige spits is afkomstig van de jeugdopleiding van AZ. Daarvoor was hij actief voor Kolping Boys, sv Vrone en Stormvogels Telstar.

Bekijk later het volledige interview met Gino van Kessel op Ajax TV

Tekst en foto's: Ajax.nl

Gino van Kessel tekent een contract tot en met 2014. Gino van Kessel tekent een contract tot en met 2014.
Van Kessel speelt volgend seizoen in Jong Ajax. Van Kessel speelt volgend seizoen in Jong Ajax.