Menu
Ajax contracteert Norbert Alblas

Ajax contracteert Norbert Alblas

Ajax heeft Norbert Alblas gecontracteerd. De doelman werd op 12 december 1994 geboren in Amstelveen. Hij tekent een contract dat met terugwerkende kracht ingaat op 1 juli 2013 en loopt tot en met 30 juni 2014. In het contract is een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Alblas speelt sinds 2011 in de jeugdopleiding van Ajax en maakt momenteel deel uit van de selectie van Jong Ajax. ,,Dit is waar je het altijd voor hebt gedaan”, aldus Alblas, die vandaag nog met Ajax 1 meetrainde. ,,Het wordt mijn derde seizoen bij Ajax. Via de A2 en de A1 begin ik nu aan mijn eerste jaar bij Jong Ajax. Ik weet dat het dit seizoen moeilijk wordt om voor Jong Ajax wedstrijden te gaan spelen in de Jupiler League. Daarom ligt mijn uitdaging vooral op het trainingsveld. Daar wil ik me zo ontwikkelen, dat ik volgend seizoen klaar ben om wel met Jong Ajax in de Jupiler League uit te komen.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Alblas zet een handtekening onder zijn eerste contract. Alblas zet een handtekening onder zijn eerste contract.
Keepers onder elkaar: Alblas met directeur marketing Edwin van der Sar. Keepers onder elkaar: Alblas met directeur marketing Edwin van der Sar.