Menu
Ajax D1 en D2 bezoeken Ajax Experience

Ajax D1 en D2 bezoeken Ajax Experience

Met de de laatste training van 2011 achter de rug en de kerstdagen voor de deur bezochten de Ajax D1 en D2 onlangs de Ajax Experience.

Spelers, begeleiders en staf reisden af naar het Rembrandtplein waar de jongens een kijkje namen in het net geopende interactieve museum in het centrum van Amsterdam.

Bij aankomst werden de koppen geteld en op de trap kregen de jongens uitleg over wat hen te wachten stond: veel bekers, historische feiten, interactieve spelletjes, een kleedkamerbezoek met een virtuele toespraak van hoofdtrainer Frank de Boer met aansluitend de opkomst van de spelers in 'de ArenA', waar de jongens doelpunten konden bekijken van onder andere Patrick Kluivert, Jari Litmanen, Klaas Jan Huntelaar en veel andere Ajax-sterren.

Het was een bijzondere middag voor de jongens die met veel enthousiasme de spelletjes doorliepen, aandachtig alle bekers bekeken en het helemaal niet erg vonden om af en toe te poseren voor de camera.

Zie hieronder het fotoverslag!

Wil jij als Ajax Kids Club-lid een kijkje nemen in de Ajax Experience? Grijp dan in de Kerstvakantie je kans, want als lid krijgt je korting en kun je voor € 11,00 genieten van een mooie Ajax-middag!


Alle mannen verzamelen! Alle mannen verzamelen!

Even wachten totdat de Experience kan beginnen. Even wachten totdat de Experience kan beginnen.

Alle spelletjes werden getest, beoordeeld en gewaardeerd. Alle spelletjes werden getest, beoordeeld en gewaardeerd.

Wow, wat een bekers allemaal! Wow, wat een bekers allemaal!

Voor informatie kun je terecht bij de interactieve informatietafels. Voor informatie kun je terecht bij de interactieve informatietafels.

Lekker even uitrusten na al die spelletjes! Lekker even uitrusten na al die spelletjes!

In de kleedkamer krijg je na een uitleg van de gids een virtuele peptalk van hoofdtrainer de Boer! In de kleedkamer krijg je na een uitleg van de gids een virtuele peptalk van hoofdtrainer de Boer!

En dan via de spelerstunnel naar 'de ArenA' voor alle hoogtepunten uit de Ajax-historie. En dan via de spelerstunnel naar 'de ArenA' voor alle hoogtepunten uit de Ajax-historie.

Er kwamen veel bekende voetballers voorbij op het witte doek. Er kwamen veel bekende voetballers voorbij op het witte doek.

En wie, dat kun je bekijken op de 'Wall of Fame'. En wie, dat kun je bekijken op de 'Wall of Fame'.

Na de rondleiding werd de gids bedankt en gingen de jongens een prachtige Ajax Experience rijker naar huis. Na de rondleiding werd de gids bedankt en gingen de jongens een prachtige Ajax Experience rijker naar huis.