Menu
Ajax D2 kampioen!

Ajax D2 kampioen!

Ajax D2 is zaterdag kampioen geworden. Een fraaie 5-0 zege op FC Utrecht D2 leverde het team van de trainers Heini Otto en Dennis Bergkamp de titel op. Drie dagen na het kampioenschap van de D3 legde Ajax D2 daarmee beslag op het tweede Ajax-kampioenschap. Zondag kan Ajax B1 de derde kampioen van de Ajax Jeugdopleiding worden.

In zijn eerste seizoen als Ajax-trainer behaalde Dennis Bergkamp direct succes met Ajax D2. In mei vorig jaar slaagde hij voor de verkorte cursus Coach Betaald Voetbal. Deze voetbaljaargang had hij - samen met Otto - voor het eerst een eigen team onder zijn hoede.

Feestelijke taferelen op Sportcomplex de Toekomst. Feestelijke taferelen op Sportcomplex de Toekomst.

Zondag kan Ajax B1 de derde kampioen uit de jeugdopleiding worden. Het team van Robin Pronk gaat fier aan kop, waardoor de titel een kwestie van tijd lijkt. Doordat nummer twee PSV B1 zaterdag met 1-0 verloor van ADO Den Haag B1, is Ajax B1 zondag (aftrap 11.00 uur) bij een zege op FC Twente kampioen.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Hoofd Jeugdopleiding Jan Olde Riekerink spreekt de kampioenen toe. Hoofd Jeugdopleiding Jan Olde Riekerink spreekt de kampioenen toe.
De bloemen mogen de lucht in! De bloemen mogen de lucht in!