Menu
Ajax dankt 'stille krachten'

Ajax dankt 'stille krachten'

Rondom Ajax – FC Groningen zijn verschillende relaties van Ajax op een bijzondere manier bedankt voor de bijdrage die zij leveren in de successen van Ajax. Contactpersonen van Polar, Technogym, Inmotio, Staples Advantage en Roode Pelikaan werden ontvangen in een skybox, waar zij ook de wedstrijd beleefden.

Ajax' directeur marketing Edwin van der Sar opende de avond door de genodigden kort toe te spreken. De Ajacied sprak daarmee ook zijn blijk van waardering uit; waardering die deze Ajax-relaties zeker verdienen. Van der Sar benadrukte dat de partijen op de achtergrond een belangrijke rol vervullen op sportcomplex de Toekomst en in de Amsterdam ArenA.

Na een eerste gerecht van het aanwezige buffet en het invullen van de voetbalpool was het tijd voor de komst van Nicolai Boilesen. De linksback blikte eveneens kort vooruit op de wedstrijd. De Deen ging desgewenst ook met de genodigden op de foto. Na een spannende wedstrijd, die uiteindelijk resulteerde in een zege van Ajax op FC Groningen (2-1), ging de vertegenwoordiger van Roode Pelikaan er met een prijs vandoor. Daarmee kwam een mooi einde aan een geslaagde avond.

Tekst en beeld: Ajax Business

Edwin van der Sar sprak de 'stille krachten' ook kort toe. Edwin van der Sar sprak de 'stille krachten' ook kort toe.