Menu

Ajax: Dè cup fighters

Niet alleen op Europees niveau in de UEFA Champions League, ook op nationaal niveau jaagt Ajax op bekersucces. De spelers van Ajax roepen hun supporters op ook komende woensdag Ajax - vanaf de eerste ring - massaal te steunen in het Amstel-Cupduel tegen FC Groningen. Met hetzelfde enthousiasme als afgelopen woensdag tegen Arsenal! Voor degenen die nog geen clubkaart hebben, heeft Ajax een speciale actie op touw gezet. Komt u op de avond van de wedstrijd naar de stadionkassa's, dan krijgt u op vertoon van een geldige legitimatie een waardebon voor een clubcard (waarde 6 euro voor 2 jaar) GRATIS uitgereikt en kunt u gelijk tot maximaal 2 kaarten voor die avond aan de kassa kopen.

In de achtste finale tegen Roda JC vertoonde de Amsterdam ArenA lege plekken. Ajax was trots op de ruim 15.000 supporters die Ronald Koeman en zijn spelers kwamen aanmoedigen. Mede dankzij die steun staat Ajax nu in de kwartfinale tegenover FC Groningen, een ploeg die kort geleden in de competitie maar moeizaam met 2-1 werd bedwongen.

Spelers en technische staf nemen de wedstrijd tegen FC Groningen uiteraard zeer serieus en hebben er daarom op aangedrongen het publiek zoveel mogelijk bij de wedstrijd te betrekken. Maximale sfeer is per slot van rekening de beste uitgangspositie voor een maximaal resultaat. Daarom willen Ronald Koeman en de spelers een volgepakte eerste ring en verkoopt Ajax voor de wedstrijd van woensdag alleen kaarten voor dat deel van het stadion.

Er zijn nog kaarten te koop voor Ajax – FC Groningen via alle Ticketbox verkooppunten (sluiting as. dinsdag 18.00 uur) en op de avond van de wedstrijd aan de stadionkassa van 18.15 uur tot 20.15 uur.
Prijzen: midden lange zijde 29 Euro, zijkanten lange zijden 23,50 Euro en achter het doel 13 Euro. Allemaal op de eerste ring.
Er geldt een clubcard verplichting en per clubcard kunnen maximaal 2 kaarten worden gekocht.

Heeft u nog geen clubcard? Speciaal voor deze wedstrijd heeft Ajax dan de volgende actie voor u bedacht. Komt u op de avond van de wedstrijd naar de stadionkassa’s, dan krijgt u op vertoon van een geldige legitimatie een waardebon voor een clubcard (waarde 6 euro voor 2 jaar) GRATIS uitgereikt en kunt u gelijk tot maximaal 2 kaarten voor die avond aan de kassa kopen. Een envelop met een aanvraagformulier wordt u gelijktijdig overhandigd. Na invulling hiervan en verzending ontvangt u dan zo spoedig mogelijk uw eigen clubcard thuis.

Als extra bonus voor alle clubcardhouders (bestaande of nu nieuw aan te vragen) die straks kaarten voor deze wedstrijd hebben gekocht, heeft Ajax nòg een verrassing in petto. Onder alle bestaande en nieuwe clubcardhouders die kaarten voor Ajax – FC Groningen hebben gekocht, zullen 2 winnaars worden getrokken die ieder 2 kaarten plus een parkeerkaart voor de kraker AJAX – VALENCIA ontvangen.

Dè Cup fighters rekenen woensdag ook op uw steun.

Bij toegang tot het stadion geldt een legitimatieplicht.