Menu
Ajax draait warm voor Spartak Moskou

Ajax draait warm voor Spartak Moskou

Ajax bereidt zich voor op de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Spartak Moskou. Donderdag neemt Ajax het in de heenwedstrijd van de achtste finales in de Amsterdam ArenA op tegen de Russen. Na de vrije maandag werd dinsdag gefocust op Spartak. Veel supporters zagen de Ajacieden aan het werk.

Over belangstelling hadden de spelers van Ajax dinsdag niet te klagen. De open training op sportcomplex de Toekomst trok veel bekijks. Ook de oefensessie van Jong Ajax kreeg meer bezoek dan normaal vanwege het meetrainen van Mounir El Hamdaoui. De Marokkaanse spits van Ajax traint tot nader order met de Beloften van trainer Gery Vink mee.

Halverwege de training was El Hamdaoui toch weer even op het trainingsveld van Ajax 1 te vinden toen er een gemengd partijspel met spelers van Ajax 1 en Jong Ajax werd gespeeld. De spelers die afgelopen zondag tegen AZ in de basis stonden, waren op dat moment al binnen.

Een paar honderd meter verderop werd de Amsterdam ArenA ook alvast 'klaargestoomd' voor de wedstrijd tegen Spartak Moskou. Een deel van de uitingen van de UEFA is inmiddels aangebracht zodat de ArenA donderdag volledig in een Europa League-jasje is gestoken. Voor de belangrijke confrontatie met de Russen zijn nog kaarten verkrijgbaar. Er geldt géén Club Card-verplichting, dus iedereen kan een kaartje kopen voor dit Europese duel van Ajax. De teller stond dinsdag rond het
middaguur op 27.500 verkochte kaarten.

Kom donderdag naar Ajax - Spartak Moskou! Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf 29 euro

Tekst en foto's: Ajax.nl

Koop je kaarten voor Ajax - Spartak Moskou online (t/m donderdag 12:00 uur)

Mounir El Hamdaoui controleert de bal. Rechts Jong Ajax-trainer Gery Vink. Mounir El Hamdaoui controleert de bal. Rechts Jong Ajax-trainer Gery Vink.
Het was bijzonder druk op de Toekomst. Het was bijzonder druk op de Toekomst.
Frank de Boer en techniektrainer Wim Jonk bekijken de training. Frank de Boer en techniektrainer Wim Jonk bekijken de training.
Eyong Enoh op de foto met een jonge supporter. Eyong Enoh op de foto met een jonge supporter.
Net als Ajax maakt ook de ArenA zich op voor Ajax - Spartak Moskou. Net als Ajax maakt ook de ArenA zich op voor Ajax - Spartak Moskou.