Menu

Ajax drie keer op rij uitverkocht

De Ajacieden staan voor een bijzondere reeks wedstrijden. Drie keer spelen ze deze maand nog thuis. Zowel bij SC Heerenveen, AC Milan als Feyenoord zullen ze in een uitverkochte ArenA worden onthaald.

,,Alle wedstrijden zijn belangrijk", sprak aanvoerder Jari Litmanen vorige week nog op deze website. En dat beseffen de fans ook. Met nog een kleine honderd beschikbare kaartjes voor de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen zullen de komende drie thuiswedstrijden uitverkocht raken.

Dat is op zich al bijzonder, net zoals alledrie de duels live op televisie te volgen zijn en dat ze alledrie op een ander tijdstip beginnen. Zondag is de aftrap om 14.30 uur, woensdag 26 november tegen AC Milan staan de Ajacieden om 20.45 uur voor het begin van de UEFA-Champions-Leaguewedstrijd op het appèl en zondag 30 november barst De Klassieker om 12.30 uur los.

Het stadion gaat bij alle wedstrijden een uur en drie kwartier van te voren open. Kom dus op tijd, want vanaf een uur voor de wedstrijd zit de kans erin dat de wachtrijen behoorlijk zullen groeien. Wie ruim op tijd komt, kan zo doorlopen en genieten van de sfeer in het stadion en het stadionprogramma.