Menu
Ajax E1 wint in de slotminuut van Pancratius D1

Ajax E1 wint in de slotminuut van Pancratius D1

Ajax E1 heeft een uitstekende prestatie geleverd door uit tegen het lastige Pancratius met 1-2 te winnen. Niet alleen de uitslag was positief, maar zeker ook de uitvoering.

Pancratius D1 – Ajax E1 (1-2)

Zonder Joost en Nuri Emre, beide met de D2 mee, begon de E1 om 11.30 uur aan de wedstrijd.
De eerste 15 minuten speelde de E1 geweldig. Pancratius had niets in te brengen, iedereen was in beweging, het balletje ging goed rond en als Pancratius een keer de bal had dan werd deze door snel druk te zetten weer veroverd. Na een kwartier spelen kwam Pancratius wat beter in het spel en werd het meer een echte wedstrijd, een wedstrijd zoals wij die graag zien, want daar hebben onze mannen tenminste iets aan.

In het begin van de 2e helft was Pancratius de iets betere ploeg. Ajax vergat te voetballen en dat moeten ze nu juist niet doen tegen tegenstanders die minimaal 2 jaar ouder zijn en vaak een kop groter; Pancratius kwam dan ook in de 36e minuut op 1-0 door een afstandsschot.

Vanaf de aftrap maakte Ajax direct gelijk via een mooie combinatie door het midden, een prachtige opening naar de linkerflank, een mooie voorzet en een uitstekende goal; 1-1.

Hierna werd het weer een echte wedstrijd. Kansen aan beide kanten, complimenten aan Pancratius voor het vertoonde spel. De laatste 10 minuten was er echter maar één team dat speelde om te winnen en dat was Ajax E1. Een corner voor Ajax in de laatste minuut, een schietkans, de bal kwam niet uit het strafschopgebied van Pancratius, één van onze spelers werd onderuit gehaald …………terechte penalty………………… fantastisch ingeschoten voor de 1-2!

Jongens we zijn trots op jullie, komende zaterdag weer een mooie uitdaging tegen de medekoploper Buitenveldert!