Menu
Ajax E1 wint 'Jany van der Veen'

Ajax E1 wint 'Jany van der Veen'

Ajax E1 heeft vrijdagmiddag op de Toekomst het eigen Jany van der Veentoernooi gewonnen. De ploeg van Casimir Westerveld was in de finale na penalty’s te sterk voor Club Brugge. Niemand minder dan Eyong Enoh overhandigde de Amsterdamse pupillen na afloop de beker.

Er was ook succes voor Ajax D1. De formatie van Michel Kreek haalde de finale, maar werd daarin met 3-0 verslagen door het Duitse Bayer Leverkusen.

Eyong Enoh en familie van Jany van der Veen namen tegen het einde van een gezellige dag de prijsuitreiking voor hun rekening. Van der Veen was oud-speler van Ajax 1 en was na zijn spelerscarrière gewaardeerd jeugdtrainer en scout. De Ajacied overleed in 2001 en wordt jaarlijks door Ajax geëerd met het naar hem vernoemde jeugdtoernooi voor D- en E-pupillen.

Eyong Enoh deed de prijsuitreiking met familie van Jany van der Veen. Eyong Enoh deed de prijsuitreiking met familie van Jany van der Veen.
E1-trainer Casimir Westerveld spreekt zijn team toe. E1-trainer Casimir Westerveld spreekt zijn team toe.
Ajax E1 won het toernooi, mede dankzij deze gestopte penalty. Ajax E1 won het toernooi, mede dankzij deze gestopte penalty.
Het 'Jany van der Veen' is met een eerste en een tweede plaats meer dan geslaagd voor Ajax. Het 'Jany van der Veen' is met een eerste en een tweede plaats meer dan geslaagd voor Ajax.
Op de Toekomst waren genoeg mooie acties te zien. Op de Toekomst waren genoeg mooie acties te zien.