Menu
Ajax E3 kampioen!

Ajax E3 kampioen!

Ajax E3 is woensdagavond kampioen geworden. De ploeg van Peter van der Hengst speelde een uitwedstrijd tegen de E1 van Roda '23 en won met 0-3.

De E3 stond al een tijd bovenaan de ranglijst met een ruime voorsprong op FC Abcoude, dat de tweede plaats bezet. Gisterenavond werden de jongens dan eindelijk officieel kampioen!

De spelers zoeken elkaar juichend op na het maken van een doelpunt. De jonge pupillen hebben overtuigend gewonnen met 0-3. De spelers zoeken elkaar juichend op na het maken van een doelpunt. De jonge pupillen hebben overtuigend gewonnen met 0-3.
Jan Olde Riekerink, hoofd van de Ajax-jeugdopleiding, reikt de eerste bos bloemen uit aan de aanvoerder van de E3. De teamgenoten klappen uitbundig voor hun keeper. Jan Olde Riekerink, hoofd van de Ajax-jeugdopleiding, reikt de eerste bos bloemen uit aan de aanvoerder van de E3. De teamgenoten klappen uitbundig voor hun keeper.
De jonge spelers van Peter van der Hengst poseren in het doel voor de groepsfoto. De jonge spelers van Peter van der Hengst poseren in het doel voor de groepsfoto.
<i>Say cheese!</i> Say cheese!