Menu
Ajax en ABN Amro stellen speciaal elftal samen

Ajax en ABN Amro stellen speciaal elftal samen

Ajax en ABN Amro stellen dit seizoen samen een speciaal elftal samen: Het Team van de Toekomst. In deze serie ontmoeten elf pupillen uit de jeugdopleiding (oud-)Ajacieden die tussen 1991 en 2008 furore maakten in het Ajax-tenue.


ABN AMRO ondersteunt talenten bij het waarmaken van ambities en geeft ze een duwtje in de rug. Daarom is de bank als Partner van de Toekomst verbonden aan de jeugdopleiding.


Helden van de Toekomst en Vedettes van toen
In de elfdelige reeks gaan jonge Ajax-pupillen in gesprek met een Ajacied die in het verleden dezelfde veldpositie bekleedde. Zo ontmoet Finn Mulder, keeper bij Ajax onder 10, Edwin van der Sar. Samen bespreken zij cruciale zaken in het leven van een keeper: ‘Hoe ga je om met zenuwen? Hoe zorg je dat je je het beste kan concentreren?’

Het resultaat: een complete duo-opstelling aan het einde van het seizoen en 11 fraaie portretten waarin je kennismaakt met de talenten van de Toekomst en de helden van toen.

Volgende week: Keeper Finn Mulder (10) ontmoet Edwin van der Sar.

Meer van #Ajax-keeper Finn zien? Check deel 1 van de nieuwe serie van Ajax & @ABNAMROSport: Team van de Toekomst ⏩ https://t.co/nYtMNsRvRN pic.twitter.com/pK60ZsjtNy

— AFC Ajax (@AFCAjax) 3 oktober 2017