Menu
Ajax en Accor Hotels langer door

Ajax en Accor Hotels langer door

Ajax en Accor Hotels hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het bestaande sponsorcontract. Het betreft een verlenging voor het huidige kalenderjaar, met een optie voor nog eens twee jaar. Reeds meerdere seizoenen weet Ajax de Accor Group te vinden voor hotelovernachtingen en maakt Accor graag gebruik van de tickets en exposure die Ajax te bieden heeft.

Caro van Eekelen, Managing Director Accor Hotels Nederland, reageert enthousiast op de verlenging. ,,Ajax maakt veelal gebruik van onze Sofitel-, Novotel-, Mercure- en ibis-hotels, welke allen onder de Accor Groep vallen. Tezamen met onze zakenrelaties maken wij op onze beurt onder andere veelvuldig gebruik van de business seats bij thuiswedstrijden van Ajax. Voor ons is dat een perfecte manier om onze zakenrelaties iets extra’s te kunnen bieden. Al met al een prima samenwerking van twee grote internationale spelers als Ajax en Accor Hotels!”

Directeur Marketing van Ajax, Edwin van der Sar bevestigt dit. ,,Voornamelijk onze scouting- en events-afdeling maken in Nederland én daarbuiten, regelmatig gebruik van de hotelfaciliteiten van Accor Hotels. Zo worden bijvoorbeeld ook in 2013 de deelnemende jeugdteams van de AEGON Future Cup weer tijdelijk bij hen gehuisvest. Ik ben blij dat Accor Hotels het vertrouwen heeft uitgesproken in de commerciële koers die we met Ajax varen.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Ajax en Accor proosten op de contractverlenging. Ajax en Accor proosten op de contractverlenging.