Menu
Ajax en adidas introduceren nieuw uittenue 2019-2020

Ajax en adidas introduceren nieuw uittenue 2019-2020

Ajax en adidas presenteren de nieuwe uitcollectie voor het seizoen 2019-2020. Het uittenue is groen-zwart met opvallende oranje details en bevat een streeppattroon aan de voorzijde. De nieuwe trainingscollectie is zwart, waarbij dezelfde groene en oranje kleuren terugkomen als in het shirt.

De 3 adidas-strepen zijn bij het nieuwe uitshirt in oranje op de schouders te vinden. Ook het adidas-, Ziggo- en Ajax-logo met de 3 kampioenssterren dragen dezelfde kleur, voor een consistent geheel. Het tenue heeft een moderne V-hals en aan de voorkant een strak grafisch patroon.

Rugbedrukking exclusief verkrijgbaar
Het broekje en sokken hebben dezelfde groene kleur als het shirt, waarbij de oranje adidasstrepen in het broekje aan de zijkant terug zijn te vinden. Rugbedrukking voor het shirt is wit met een oranje outline en is exclusief verkrijgbaar in de Ajax Fanshops.

Direct online verkrijgbaar
De gehele uitcollectie is per direct online verkrijgbaar via de webshop van Ajax. Vanaf donderdag 16 mei is de collectie ook verkrijgbaar in de Ajax Fanshop ArenA en de Ajax Fanshop Kalverstraat.

Bestel het nieuwe uittenueTrainingscollectie
Ook de nieuwe trainingscollectie is vanaf nu verkrijgbaar. Bekijk alle items via Ajaxshop.nl of kom vanaf donderdag naar één van onze Fanshops!

De nieuwe trainingslijn