Menu
Ajax en adidas presenteren nieuw thuistenue

Ajax en adidas presenteren nieuw thuistenue

adidas en Ajax presenteren vandaag het nieuwe Ajax-thuistenue. Door plaatsing van de Andreaskruizen op de rode baan van het shirt, is het meest Amsterdamse Ajax-thuistenue ontstaan.

De Andreaskruizen zijn gestanst in het shirt, waarbij gebruik is gemaakt van de driedimensionale structuur van de hoogwaardig functionele materialen van het shirt. De materialen zijn van een driedimensionale structuur om het ademende vermogen en vochtregulatie van het tenue te bevorderen. Door deze structuur plaatselijk ‘plat’ te stansen zijn ontwerpeffecten mogelijk, zonder drukwerk of andere toevoegingen aan het shirt. Door gebruik te maken van deze ontwerptechniek wordt een opvallend Amsterdams ontwerpdetail aan het shirt toegevoegd, zonder een compromis te doen aan het zo kenmerkende basisontwerp van het Ajax-thuistenue. Het nieuwste Ajax-thuistenue is Amsterdamser dan ooit.

Ajax zal vanaf de voorbereiding te zien zijn in het nieuwe Ajax-thuistenue. Het nieuwe Ajax-thuistenue is vanaf zaterdag 30 juni verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop. Fans kunnen zich hier reeds inschrijven op de verkoop van het shirt.

Het nieuwe blauwe Ajax-uittenue is reeds geïntroduceerd in de uitwedstrijd tegen Willem II van zondag 29 april.

Bekijk het nieuwe thuisshirt>>