Menu
Ajax en adidas presenteren nieuw uittenue (Seizoen 2005 - 2006)

Ajax en adidas presenteren nieuw uittenue (Seizoen 2005 - 2006)

Ajax en adidas hebben vandaag het nieuwe Ajax-uittenue (Seizoen 2005 - 2006) gepresenteerd. Ajax zal aanstaande zondag 15 mei in de uitwedstrijd in Arnhem tegen Vitesse voor het eerst te bewonderen zijn in het nieuwe tenue. Na het goud/geel/blauwe uittenue van het afgelopen seizoen is gekozen voor marineblauw met rode en witte accenten.

Fans konden de afgelopen dagen het nieuwe uittenue via www.ajax.nl onthullen in een interactieve presentatie, waarbij in drie fasen een deel van het tenue te onthullen was. Mocht je de presentatie alsnog willen aanschouwen, klik dan hier. Naast de onthulling zijn er tevens diverse wallpapers te downloaden van de site, onder meer met Ajacieden Maarten Stekelenburg, Maxwell en Mauro Rosales.

Je kunt ook het nieuwe Ajax-uittenue alvast bestellen. Als je het uitshirt vandaag nog via de site bestelt, dan zal je bestelling uiterlijk zaterdag 14 mei op het door jou opgegeven adres worden bezorgd...op tijd voor Vitesse - Ajax dus! Het uittenue is tevens vanaf zaterdag 14 mei verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop.