Menu
Ajax en AEGON steunen Haïti

Ajax en AEGON steunen Haïti

Ajax en AEGON hebben een financiële bijdrage geleverd aan Haïti. Vanuit de spelersgroep van Ajax werd drieduizend euro gedoneerd. Ajax verdubbelde dat bedrag naar zesduizend euro en hoofdsponsor AEGON verdubbelt dat bedrag weer, zodat er in totaal twaalfduizend euro beschikbaar komt voor de hulporganisaties.

De stichting Haïti-contact organiseert voor zaterdagmiddag een grote bijeenkomst in de Amsterdam ArenA voor Haïtanen uit Nederland en België. De Amsterdam ArenA faciliteert de hele bijeenkomst en Maison Van den Boer heeft de catering belangeloos op zich genomen. Ook Ajax is bij de organisatie betrokken.

Onder de aanwezigen zullen ook minister Koenders van ontwikkelingssamenwerking en burgemeester van Amsterdam Job Cohen zijn. De bijeenkomst is om 14.00 uur in de Staatsloterijzaal, bereikbaar via hoofdingang E. Parkeren kan in het Transferium. Wie met het openbaar vervoer komt, stapt uit bij Amsterdam Bijlmer ArenA.

De samenwerkende hulporganisaties hebben giro 555 opengesteld voor donaties.

Financieel directeur Jeroen Slop omarmt de actie van Judy Bralds (r) en Vena Nieuwelink (l). Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst