Menu
Ajax en ArenA in Second Life

Ajax en ArenA in Second Life

Altijd al eens het (virtuele) gras willen betreden van de Amsterdam ArenA? Of het stadiondak willen beklimmen? Second Life maakt het vanaf zaterdag allemaal mogelijk.

Ryan Babel, als avatar in Second Life, voor de virtuele ArenA. Ryan Babel, als avatar in Second Life, voor de virtuele ArenA.

Planet Internet start zaterdag in samenwerking met Ajax en de Amsterdam ArenA de virtuele ArenA in Second Life. Second Life is een online driedimensionale wereld, die bestaat uit verschillende gebieden met een eigen economie. Gebruikers kunnen hun eigen virtuele activiteiten ontplooien.

In het virtuele stadion kunnen avatars, zoals de deelnemers aan Second Life heten, vanuit de KPN founderslounge kijken naar programma’s van Ajax TV. Ajax TV trakteert Ajacieden op voorbeschouwingen, samenvattingen en interviews met spelers. Second Life biedt de mogelijkheid mee te genieten van dit exclusieve clubkanaal.

In de toekomst zullen ook andere evenementen plaatsvinden in de virtuele ArenA, zoals concerten en feesten. Ajax en de ArenA zijn te vinden in Second Life door te zoeken op Ajax of Arena. Op zaterdag 17 maart is de ArenA vanaf 13:00 uur geopend, waarna iedereen uitgebreid kan rondkijken in het stadion en de diverse programma’s van Ajax TV kan bekijken. Ryan Babel duikt hoogstpersoonlijk op in Second Life. De aanvaller ontwikkelt zijn eigen avatar.

Meer info over Second Life? Bekijk dit weekend het filmpje met Ryan Babel op Ajax TV.