Menu
Ajax en BDO vernieuwen overeenkomst

Ajax en BDO vernieuwen overeenkomst

Ajax en BDO Accountants & Adviseurs hebben zaterdag hun sponsorovereenkomst verlengd. Na een eerder mondeling akkoord, werd voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente, een nieuwe 3-jarige overeenkomst ondertekend, die loopt tot en met 30 juni 2014.

Ajax' commercieel directeur Henri van der Aat is content: ,,Wij willen graag onze bestaande sponsorrelaties voor langere tijd aan ons binden. Een upgrading en verlenging van het aflopende BDO-sponsorconctract stemt ons dan ook zeer tevreden. We zijn blij BDO als official sponsor van Ajax te mogen behouden en kijken uit naar verdere gezamenlijke samenwerking. Denk daarbij ondermeer aan het cijfersverslag in het jaarlijkse BDO Sportief Verslag vol interessante Ajax-voetbalstatistieken, want het zijn tenslotte de cijfers waar BDO heel goed mee over weg kan.”

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees

Henri van der Aat en Reinder Brummelman (voorzitter Raad van Bestuur BDO Nederland) proosten op de vernieuwde overeenkomst. Henri van der Aat en Reinder Brummelman (voorzitter Raad van Bestuur BDO Nederland) proosten op de vernieuwde overeenkomst.