Menu
Ajax en CSU: 25 jaar partners

Ajax en CSU: 25 jaar partners

Vandaag zijn Ajax en Official Sponsor CSU exact 25 jaar met elkaar verbonden. De sponsor is tevens leverancier van schoonmaakdiensten in de Amsterdam ArenA. Vrijdag 21 november waren ter ere van dit jubileum 25 medewerkers van CSU met hun introducés te gast op de club.

Onder het motto ‘Scherp op schoon’ is familiebedrijf CSU met 30 vestigingen en 12.000 mensen een Nederlandse top 3 speler in schoonmaak. Het bedrijf is flink gegroeid ten opzichte van 1989, het moment dat Ajax-voorzitter Michael van Praag en CSU directeur Cor van der Heijden hun handtekening zetten onder een contract met een duur van drieënhalf jaar. Dit gebeurde destijds voorafgaande aan de wedstrijd Ajax –Willem II.

Ajax-voorzitter Michael van Praag en CSU directeur Cor van der Heijden zetten in 1989 hun handtekening onder het eerste contract van Ajax en CSU. Ajax-voorzitter Michael van Praag en CSU directeur Cor van der Heijden zetten in 1989 hun handtekening onder het eerste contract van Ajax en CSU.

Het zou het begin zijn van een nog steeds voortdurende samenwerking. Afgelopen augustus werd deze nog maar eens met vijf jaar verlengd. Ajax' Marketing Directeur Edwin van der Sar was hier zeer content over: ,,We zijn blij dat we met CSU hebben verlengd. Dat CSU en Ajax bijna 25 jaar aan elkaar verbonden zijn geeft wel aan dat het tussen beide partijen goed klikt. De diensten van deze sponsor zijn bij Ajax dagelijks zichtbaar, van de kantoren tot de velden. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor de schoonmaak van de Amsterdam ArenA, de plek waar wij CSU en haar relaties sinds de opening van het stadion met genoegen ontvangen bij thuiswedstrijden van Ajax.’’

Vrijdagochtend werd ter gelegenheid van de 25-jarige samenwerking, eenzelfde aantal medewerkers van CSU op de Toekomst ontvangen. Nadat de groep een deel van de training had bijgewoond, werd ze door de Ajax-bus opgehaald en naar de ArenA gereden. Daar was het tijd voor een rondleiding door het stadion. Toen het gezelschap weer terugkeerde op de Toekomst, was het tijd voor een foto-moment en een door Ajax verzorgde lunch. Na de lunch kwamen als afsluiting van de dag Niki Zimling, Diederik Boer en Kenny Tete op bezoek.

CSU was als sponsor al op de boarding van De Meer te zien. CSU was als sponsor al op de boarding van De Meer te zien.
25 medewerkers van CSU waren vrijdag 21 november te gast bij Ajax. 25 medewerkers van CSU waren vrijdag 21 november te gast bij Ajax.
Kenny Tete was één van de spelers die even een praatje kwam maken. Kenny Tete was één van de spelers die even een praatje kwam maken.