Menu
Ajax en CSU vieren 25-jarig jubileum

Ajax en CSU vieren 25-jarig jubileum

Schoonmaakbedrijf CSU is ook de komende jaren Official Sponsor van Ajax. Het bedrijf dat sinds 1989 verbonden is aan Ajax, tekende afgelopen zondag in de Amsterdam ArenA een nieuwe overeenkomst voor nog eens vijf seizoenen. Hierdoor gaan CSU en Ajax voor het 25e jaar op rij samenwerken.

Bij het ondertekenen van de samenwerking werd CSU vertegenwoordigd door Peter-Paul Daey Ouwens (Businessunit Directeur CSU Noordwest) en Erwin Vos (Manager Marketing en Communicatie). ,,Door het continueren van onze afspraken kunnen we ons als Official Sponsor van deze mooie club blijven profileren. We zijn sinds 1989 als Official Sponsor aan Ajax verbonden en zijn trots op deze trouwe en goede samenwerking. Daarnaast is CSU vanaf de opening de schoonmaakpartner van de Amsterdam ArenA, een succesvolle combinatie, die we graag willen doorzetten”, aldus Daey Ouwens.

Ajax' Marketing Directeur Edwin van der Sar reageert eveneens content: ,,We zijn blij dat we met CSU hebben verlengd. Dat CSU en Ajax bijna 25 jaar aan elkaar verbonden zijn geeft wel aan dat het tussen beide partijen goed klikt. De diensten van deze sponsor zijn bij Ajax dagelijks zichtbaar, van de kantoren tot de velden. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor de schoonmaak van de Amsterdam ArenA, de plek waar wij CSU en haar relaties sinds de opening van het stadion met genoegen ontvangen bij thuiswedstrijden van Ajax.’’

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Directieleden en medewerkers van Ajax én CSU proosten op de nieuwe overeenkomst. CSU en Ajax gaan voor het 25e jaar op rij samenwerken. Directieleden en medewerkers van Ajax én CSU proosten op de nieuwe overeenkomst. CSU en Ajax gaan voor het 25e jaar op rij samenwerken.