Menu
Ajax en HETT-clubs tekenen contract

Ajax en HETT-clubs tekenen contract

Voorafgaand aan Ajax - NAC heeft Ajax nieuwe overeenkomsten gesloten met de HETT-verenigingen. In aanwezigheid van de Ajax-directie hebben afgevaardigden van de verschillende amateurclubs zaterdag hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst gezet.

De vernieuwde contracten geven een nieuwe impuls aan de samenwerking met de bestaande en nieuwe HETT-verenigingen. De afkorting HETT staat voor Hoofdklasse Eerste klasse, Tweede klasse en Topklasse.

Na de ondertekening kregen de afgevaardigden van de HETT-verenigingen een buffet van Ajax aangeboden. Vervolgens gingen ze gezamenlijk naar de Amsterdam ArenA om Ajax - NAC te zien.

Met de volgende zestien verenigingen heeft Ajax een HETT-overeenkomst: AFC, Amstelveen Heemraad, Blauw Wit, DCG, DWV, EDO, SV Hoofddorp, JOS Watergraafsmeer, De Kennemers, Koninklijke HFC, Pancratius, Sporting Martinus, Swift, Velsen, VSV en Zeeburgia.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

Algemeen directeur Rik van den Boog hield een presentatie. Algemeen directeur Rik van den Boog hield een presentatie.
Financieel directeur Jeroen Slop tekent een van de HETT-overeenkomsten. Financieel directeur Jeroen Slop tekent een van de HETT-overeenkomsten.
Een afgevaardigde van een HETT-vereniging tekent de overeenkomst. Een afgevaardigde van een HETT-vereniging tekent de overeenkomst.
Na de ondertekening kregen de afgevaardigden van de amateurclubs een buffet aangeboden. Na de ondertekening kregen de afgevaardigden van de amateurclubs een buffet aangeboden.