Menu
Ajax en Mercedes verlengen sponsordeal

Ajax en Mercedes verlengen sponsordeal

Ajax en Mercedez-Benz hebben vrijdag overeenstemming bereikt over de verlenging van de sponsorovereenkomst die sinds het seizoen 2009-2010 bestaat. De succesvolle samenwerking die nog een looptijd had van twee jaar, wordt opengebroken en verlengd tot en met 2018.

In het kader van de nieuwe overeenkomst rijden de spelers, een aantal speelsters en de technische staf van Ajax ook de komende seizoenen auto’s van Mercedes-Benz en Smart. Alle auto’s worden geleverd door Mercedes-Benz en Smart-dealer Stern Auto in Amsterdam. Ook voor de uitwedstrijden kan Ajax 1 rekenen op comfort en veiligheid en uitstraling van topklasse. De spelers en de technische staf hebben dan de beschikking over een in Ajax-kleuren gespoten Mercedes-Benz Tourismo M Touringcar.

Martin Hegeman, divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars: ,,Sinds 2009 trekken we samen op. In die periode hebben we gezien wat het resultaat is als twee sterke en ambitieuze merken de handen ineen slaan: ze versterken over en weer hun toch al krachtige en dynamische uitstraling. Mede door de overeenkomst met Ajax zijn we in staat nieuwe, jonge doelgroepen te bereiken en mensen op een sportieve manier te raken. We treden bij Ajax nadrukkelijk op als complete en betrouwbare mobiliteitspartner. We nemen Ajax ook al het regelwerk rondom het vervoer van spelers uit handen. Zo dragen we er aan bij dat Ajax de focus kan houden op waar het om gaat: scoren!”

Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat: ,,Wij zijn zeer content dat wij de lopende overeenkomst met Mercedes-Benz tot maar liefst 2018 hebben verlengd. Naast de auto’s en de spelersbus voor ons eerste elftal, kunnen de spelers van Jong Ajax straks ook hun rijopleiding volgen bij de Mercedes-Benz Driving Academy. Alles bij elkaar genomen is het een prachtige en zeer complete overeenkomst waar wij enorm trots op zijn.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ajax en Mercedes hebben de sponsorovereenkomst verlengd tot en met 2018. Ajax en Mercedes hebben de sponsorovereenkomst verlengd tot en met 2018.