Menu
Ajax en Oger bezegelen samenwerking

Ajax en Oger bezegelen samenwerking

Daags na Ajax - MVV (5-0) was de voltallige Ajax-selectie donderdagavond aanwezig bij de opening van de nieuwe Corneliani boutique. Op uitnodiging van sponsor Oger was het team van Martin Jol te gast in de P.C. Hooftstraat.

In aanwezigheid van de Ajax-selectie werd ook de samenwerking tussen Ajax en Oger beklonken. De verlengde sponsorovereenkomst tussen Ajax en Oger is onlangs al op 1 juli gestart en loopt door tot en met 30 juni 2013. Oger Lusink en Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat zetten voorafgaand aan de opening van de Corneliani boutique hun handtekening onder de verbintenis.

Even later ging de aandacht uit naar de flagshipstore van Corneliani, die een oppervlakte van 180 vierkante meter heeft. De nieuwe Corneliani boutique in Amsterdam is een afspiegeling van de flagshipstore in Milaan aan de Via Montenapoleone. Ook dit seizoen dragen de spelers en staf een Ajax-clubkostuum van Corneliani.

De Corneliani Boutique is gevestigd aan de P.C. Hooftstraat 70 in Amsterdam.

Binnenkort meer over de opening en contractondertekening op Ajax TV

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

Aan het begin van de avond arriveerden de Ajacieden in de P.C. Hooftstraat. Aan het begin van de avond arriveerden de Ajacieden in de P.C. Hooftstraat.
Oger Lusink begroet Ajax' aanvoerder Luis Suarez. Oger Lusink begroet Ajax' aanvoerder Luis Suarez.
Het clubkostuum van Ajax is ook van Corneliani. In het midden Cristiano Corneliani zelf. Het clubkostuum van Ajax is ook van Corneliani. In het midden Cristiano Corneliani zelf.
Oger Lusink spreekt de aanwezigen toe. Oger Lusink spreekt de aanwezigen toe.
Martin Jol bevond zich in de Corneliani boutique in goed gezelschap. Martin Jol bevond zich in de Corneliani boutique in goed gezelschap.
Ajax' commercieel directeur Henri van der Aat en Oger Lusink zetten hun handtekening onder het contract. Ajax' commercieel directeur Henri van der Aat en Oger Lusink zetten hun handtekening onder het contract.
Het was een drukte van belang in de Corneliani boutique. Het was een drukte van belang in de Corneliani boutique.
Cristiano Corneliani, Oger Lusink en Ajax' voorzitter Uri Coronel (vlnr) Cristiano Corneliani, Oger Lusink en Ajax' voorzitter Uri Coronel (vlnr)
Roly Bonevacia en Vurnon Anita strak in het pak. Roly Bonevacia en Vurnon Anita strak in het pak.
Ajacieden, Oger Lusink en Cristiano Corneliani onder elkaar. Ajacieden, Oger Lusink en Cristiano Corneliani onder elkaar.