Menu
Ajax en Oger verlengen sponsorcontract

Ajax en Oger verlengen sponsorcontract

Ajax en Oger hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het bestaande sponsorcontract. De vernieuwde verbintenis gaat in per 1 juli 2013. Modespecialist Oger is reeds jaren ‘official sponsor’ van Ajax en beide partijen zijn inmiddels meer dan twintig jaar met elkaar verbonden.

Door de verlenging van de overeenkomst blijft Oger de spelers, speelsters en medewerkers van de club ook de komende seizoenen voorzien van prachtige pakken en combinaties. Er is een speciale ‘informelere’ outfit voor de spelers en ook trainer Frank de Boer draagt dit seizoen verschillende outfits van Oger. De selectie van de Ajax Vrouwen is tevens volledig gestoken in kleding van dit mooie merk.

Oger Lusink, algemeen directeur Oger Holding BV: ,,If you are a winner, you have to look like a winner! We zijn trots onze verbintenis met Ajax te mogen bestendigen met deze nieuwe overeenkomst en zullen onze best doen om Ajax de komende seizoenen wederom ‘Dressed for Success’ eruit te laten zien!”

Lusink is al meer dan twintig jaar sponsor van Ajax. ,,We zijn ondertussen een soort eenheid. We zijn een Amsterdams bedrijf, dit is onze club. Met deze verlenging wordt een herbevestiging gegeven van het feit dat als je Ajax kleedt, dat het wel goed zit."

Edwin van der Sar, directeur marketing Ajax: ,,We zijn blij dat we de sponsorovereenkomst met Oger hebben verlengd. Zij zijn reeds jaren naar grote tevredenheid als ‘official sponsor’ aan de club verbonden. Het is mooi dat we deze succesvolle samenwerking continueren, mede dankzij Oger heeft Ajax de professionele uitstraling waar we trots op zijn.”

Voor Van der Sar was het zijn eerste sponsorverlenging sinds zijn aanstelling als commercieel directeur. ,,We hebben direct een goede uitgekozen", zegt de oud-doelman van Ajax die als speler al door Oger Lusink werd gekleed. ,,Ik ken hem al sinds 1989-1990 en heb al mijn pakken nog", laat Van der Sar hem weten. ,,We zijn blij dat hij doorgaat want Oger is een echt Amsterdams bedrijf."


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De directieleden Edwin van der Sar en Michael Kinsbergen (rechts) op de foto met Oger Lusink en zijn zonen. De directieleden Edwin van der Sar en Michael Kinsbergen (rechts) op de foto met Oger Lusink en zijn zonen.