Menu
Ajax en Players United langer door

Ajax en Players United langer door

Ajax en Players United Events hebben hun onderlinge samenwerking verlengd. Het nieuwe contract loopt tot eind 2014. De verbintenis werd zondag in de Amsterdam ArenA getekend door Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat en Edo Boonstoppel van Players United Events.

Na de contractverlenging werd getoost op de nieuwe, komende periode waarin Players United en Ajax onder meer Camps & Clinics zullen organiseren. ,,Beide partijen zijn tevreden met de samenwerking,’’ vertelt Boonstoppel, vlak nadat hij de nieuwe verbintenis heeft voorzien van zijn handtekeningen. ,,Deze nieuwe periode geeft beide partijen zekerheid. Wij zijn in elk geval trots op onze samenwerking.’’

In 2011 schreven zo’n 4.000 kinderen tussen 6 en 16 jaar zich in voor de Ajax Camps & Clinics. Middels een trainingsdag of –week, vaak op sportcomplex de Toekomst en begeleidt door professionele trainers, voelden de voetballertjes zich échte Ajax-spelers. Het is een voorname ambitie om dat aantal in de nabije toekomst te overtreffen. Naast Camps & Clinics binnen de landsgrenzen, kan het doel wellicht ook worden gerealiseerd buiten Nederland.

Ook Ajax-directeur Henri van der Aat is content met de vernieuwde en verlengde verbintenis. Van der Aat: ,,Het is belangrijk voor ons om ook jonge kinderen de mogelijkheid te geven bij ons te voetballen en met onze trainingsmethodes in aanraking te komen. Ajax Camps & Clincs zijn een ideaal middel om velen die mogelijkheid te geven.''

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

Kijk hier voor meer info over Ajax Camps & Clinics

Edo Boonstoppel (Players United Events) en Henri van der Aat bekrachtigen het vers getekende contract met een handdruk. Edo Boonstoppel (Players United Events) en Henri van der Aat bekrachtigen het vers getekende contract met een handdruk.