Menu
Ajax en Players United verlengen contract

Ajax en Players United verlengen contract

Ajax heeft zaterdagavond voorafgaande aan de wedstrijd Ajax - Heerenveen een overeenkomst gesloten met Sportmarketingbureau Players United. Tot 31 december 2016 zal zij o.a. de Ajax Camps & Clinics organiseren en in de markt zetten. De overeenkomst is een verlenging van een samenwerking die al dateert van april 2010.

Players United is onder anderen opgericht door oud-Ajacied Rob Witschge. Het bureau organiseert onder meer allerlei voetbal gerelateerde disciplines, waaronder dus de Ajax Camps & Clinics. De kinderen komen naar de Clinics om beter te leren voetballen, plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken. Ajax, Players United en haar trainers maken dit voor de kinderen mogelijk.

Edo Boonstoppel van Players United is zeer content met de verlenging: ,,We zijn heel trots dat we met Ajax hebben verlengd. We werken al jaren heel goed samen en beide partijen hebben veel vertrouwen in elkaar.'' Het bedrijf zal zich met name focussen op de Ajax Camps en Clinics, maar de verlenging betekent eveneens een verbreding van de samenwerking: ,,We zullen ook andere clinics verzorgen. Waar Ajax hulp nodig heeft, daar bieden wij het als het ware.''

Directeur Marketing Edwin van der Sar was eveneens te spreken over de deal: ,,We proberen zoveel mogelijk continuĆÆteit te realiseren met onze sponsors en partners. In dat kader is deze verlenging heel mooi." Van der Sar heeft tevens goede ervaringen met Players United: ,,Het is een professionele organisatie, die kinderen een dagje Ajax laat beleven. Mooi dat ze er de komende jaren ook bij zijn.''

Tekst en foto's: Ajax.nl

De commerciële teams van Ajax en Players United proosten op de verlengde samenwerking. De commerciĆ«le teams van Ajax en Players United proosten op de verlengde samenwerking.