Menu
Ajax en schaal in Enschede

Ajax en schaal in Enschede

Ajax kan zondagmiddag het 31ste landskampioenschap veroveren. Als Ajax zelf de uitwedstrijd bij FC Twente wint en Feyenoord - AZ in een gelijkspel eindigt is Ajax kampioen. Om 13:15 uur arriveerde Ajax, dat zaterdag al richting Twente was gereisd, bij de Grolsch Veste. Een kwartier later kwam KNVB-directeur betaald voetbal Bert van Oostveen met de kampioensschaal aan.

Frank de Boer kwam uiteraard als eerste uit de bus, even later gevolgd door Theo Janssen. Aanvoerder Jan Vertonghen verliet als laatste de bus. De Belg kreeg vrijdag tijdens de training een tik tegen zijn enkel, maar kan gewoon starten in Enschede. De opstelling is dezelfde als afgelopen week tegen FC Groningen.

Volg de wedstrijd in Enschede via Eredivisie Live en Twitter @AFCAjax.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Volg de belangrijkste momenten van FC Twente - Ajax via Twitter @AFCAjax

Onder grote belangstelling arriveerde KNVB-directeur van Oostveen met de schaal in Enschede. Onder grote belangstelling arriveerde KNVB-directeur van Oostveen met de schaal in Enschede.
Om 13:15 uur kwam de spelersbus bij de Grolsch Veste aan. Om 13:15 uur kwam de spelersbus bij de Grolsch Veste aan.
Theo Janssen even terug bij de club waar hij vorig seizoen speelde. Theo Janssen even terug bij de club waar hij vorig seizoen speelde.
Aanvoerder Jan Vertonghen is fit en kan gewoon spelen. Aanvoerder Jan Vertonghen is fit en kan gewoon spelen.