Menu

Ajax en Technogym tekenen contract

Ajax en Technogym hebben vandaag een supplierovereenkomst ondertekend. Technogym en Ajax zullen de komende jaar nauw samenwerken op het gebied van fitness en biomedische training. Technogym was de afgelopen elf jaar al official supplier van Ajax.

Het van origine Italiaanse bedrijf, Technogym, is meer dan alleen leverancier van fitnessapparatuur. Het bedrijf ziet haar apparatuur graag terug in een professionele omgeving, waarbij de inrichting geheel op de specifieke wensen van de klanten wordt afgestemd. Advies en kennisuitwisseling vormen hierin belangrijke speerpunten.

Technogym en Ajax zullen de komende twee jaar weer intensief samenwerken om de fitnessapparatuur op de specifieke behoeften van de spelers af te stemmen. Daarnaast adviseert Technogym Ajax bij de medische begeleiding van de spelers. Managing Director Marcel Boots is verheugd over de verlengende overeenkomst: ,,We werken al elf jaar succesvol samen met Ajax. We zijn dan ook blij dat we onze naam weer voor twee jaar aan deze topclub kunnen verbinden. De uitstraling van de club biedt ons de mogelijkheden om ons relatiemanagement uit te breiden. Daarnaast is de nauwe samenwerking tussen onze mensen en de medische staf van Ajax van groot belang voor de verdere ontwikkeling van onze produkten. Dit strekt verder dan alleen de levering van apparatuur. We proberen ook te adviseren bij de revalidatie van spelers en de duurzame voorbereiding op een seizoen. Hiervan kunnen fitnessbeoefenaars op een lager niveau in de toekomst weer meeprofiteren."

Niet alleen de Ajacieden maken gebruik van de diensten en produkten van Technogym. Het bedrijf werkt ook samen met clubs als Barcelona, AC Milan, Juventus en Liverpool. Marketing Manager Hub Brouwers vult aan: ,,Maar wij zijn niet alleen actief in het voetbal. Zo waren wij ook vertegenwoordigd op de Olympische Spelen van 2000. Daar hebben we met de atleten enorm veel kennis opgedaan. Je kan het eigenlijk een beetje vergelijken met de Formule 1. De techniek die daar succesvol blijkt, zie je later bij de gewone personenwagens weer terug. Zo werkt het bij ons ook."

Technogym leverde al apparatuur aan 25.000 fitnesscentra en 20.000 huishoudens. Intussen telt Technogym 8 eigen vestigingen wereldwijd, te weten in Italiƫ, Amerika, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en in de Benelux. De overige landen, waar distributeurs benoemd zijn, worden bediend vanuit Zwitserland.

http://www.technogym.nl/