Menu
Ajax en Van der Wiel verlengen contract

Ajax en Van der Wiel verlengen contract

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Gregory van der Wiel over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2011. ,,Ik ben heel blij met deze verlenging", aldus de jonge verdediger.


De nieuwe en verbeterde verbintenis met de 20-jarige verdediger gaat met terugwerkende kracht in op 1 januari 2009 en loopt tot en met 30 juni 2013. De Amsterdammer maakte zijn debuut voor de hoofdmacht van Ajax op 11 maart 2007 in de wedstrijd FC Twente - Ajax (1-4). Van der Wiel speelde tot nu toe 42 officiële wedstrijden in het eerste elftal.
,,Ik ben heel blij met deze verlenging", aldus de rechtsback. ,,Ik blijf langer bij Ajax, dát is het belangrijkste van deze contractverlenging." Ook manager technische zaken Danny Blind is zeer tevreden over de verlengde verbintenis van Van der Wiel bij Ajax. ,,Gregory heeft zich dit seizoen goed verder ontwikkeld tot een basisspeler. Bovendien kan hij naast rechtsachterin ook in de as spelen. Gregory is een heel interessante speler. Hij is jong en komt uit de eigen jeugdopleiding."
Financieel directeur Jeroen Slop, Gregory van der Wiel en manager technische zaken Danny Blind toosten op de contractverlenging. Financieel directeur Jeroen Slop, Gregory van der Wiel en manager technische zaken Danny Blind toosten op de contractverlenging.