Menu
Ajax en Vespro verlengen samenwerking

Ajax en Vespro verlengen samenwerking

Ajax en Vespro hebben overeenstemming bereikt over verlenging van de samenwerking op het gebied van distant selling, ofwel verkoop via onder andere internet en mailorder.

Algemeen directeur Maarten Fontein schudt de hand van Vespro-directeur Rutger van Dijk. Algemeen directeur Maarten Fontein schudt de hand van Vespro-directeur Rutger van Dijk.

Vespro, onderdeel van de ECF Group, zal ook voor de komende drie jaar, als exclusieve 'Ajax distant selling partner’, alle verkoop ‘op afstand’ van Ajax-merchandiseproducten verzorgen.

Als onderdeel van de verlengde samenwerkingsovereenkomst hebben Ajax en Vespro een strategie ontwikkeld om de afnemer van Ajax-merchandiseproducten nog actiever te kunnen benaderen. Ook zal via bestaande en nieuwe verkoopkanalen- en methodieken de dienstverlening aan en toegankelijkheid voor supporters verder worden verhoogd.
Door betere beschikbaarheid, een snellere afhandeling van bestellingen en de lancering van nieuwe promotieactiviteiten, verwachten beide partijen een belangrijke impuls te kunnen geven aan de merchandisingactiviteiten van Ajax.

Algemeen directeur Maarten Fontein is verheugd met de verlenging en intensivering van de samenwerking met Vespro. ,,We werken al sinds lange tijd op een zeer prettige manier samen met Vespro. De nieuwe verbintenis onderstreept dit gevoel. We kijken uit naar de diverse initiatieven die voor de nabije toekomst zijn voorzien, waarbij het optimaliseren van onze dienstverlening aan onze supporters op het gebied van merchandising centraal zal staan."

Algemeen directeur van Vespro, Rutger van Dijk, is trots op de verlenging van het contract en de samenwerking met Ajax. ,,Ajax is een geweldig A-merk en mede door de professionele business-gedreven mentaliteit een toonbeeld van een proactieve partner. Ik ben ervan overtuigd dat de ingeslagen weg van de afgelopen jaren en de nieuwe plannen voor de komende jaren op het gebied van distant selling van Ajax-merchandiseproducten zullen leiden tot een nog hogere toegevoegde waarde voor Ajax, Vespro en de fans."