Menu
Ajax en VriendenLoterij langer door

Ajax en VriendenLoterij langer door

Ajax en de VriendenLoterij hebben hun samenwerking met drie seizoenen verlengd. De VriendenLoterij blijft tot de zomer van 2014 sponsor van Ajax.

Het nieuwe contract werd zondag, voorafgaand aan Ajax – PSV getekend. Beide partijen zijn verheugd met de verlengde samenwerking.

Door deze samenwerking is het voor Ajax-fans mogelijk om vriend te worden van de Ajax-jeugdopleiding via de VriendenLoterij. 50% van ieder Ajax-lot gaat direct naar de jeugdopleiding. ,,Deze gerichte steun wil de VriendenLoterij bewust geven zodat talenten naast hun voetbalopleiding ook goede scholing en begeleiding krijgen,’’ aldus Ruud Esser, CFO van de Nationale Goede Doelen Loterijen.

Ook Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat is blij met VriendenLoterij als sponsor: ,,Wij zijn zeer verheugd met de nieuwe overeenkomst met VriendenLoterij. Het aantal Ajax supporters dat mee speelt met de VriendenLoterij neemt jaarlijks toe. De helft van de inleg komt ten goede aan onze jeugdopleiding en supporters kunnen mooie Ajax prijzen winnen. Kortom, een win-win situatie ’’ Esser en Van der Aat voorzagen de vernieuwde verbintenis in de Koninklijke Loge van hun handtekeningen (kopfoto).

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Het team van VriendenLoterij proost met de sponsorafdeling en directieleden van Ajax op de nieuwe verbintenis. Het team van VriendenLoterij proost met de sponsorafdeling en directieleden van Ajax op de nieuwe verbintenis.