Menu
Ajax en VUmc verlengen samenwerking

Ajax en VUmc verlengen samenwerking

Ajax en het VUmc werken al 23 jaar samen. Het VUmc geeft medische expertise door middel van behandelingen en advies aan het eerste elftal en de jeugdopleiding. Voorafgaand aan Ajax - RKC Waalwijk werd het medische samenwerkingsverband tussen Ajax en het VUmc weer met drie jaar verlengd.

Naast deze samenwerking is er ook al jaren een Ajax Spelershome aanwezig in VUmc Kinderstad. In het Ajax Spelershome kunnen kinderen onder meer voetballen, de wedstrijden van Ajax volgen, Ajax TV en Ajax.nl bekijken. Ook kan een brief aan de spelers worden achtergelaten in de Ajax-postvakjes.

In de Koninklijke Loge van de ArenA tekenden Ajax' financieel directeur Jeroen Slop, Rick Menick, Manager Performance Support Services bij Ajax, en Frank Bloemers hoofd traumachirurgie VUmc  het nieuwe contract.

Bij de ondertekening waren ook aanwezig: Don de Winter, Rick Menick (medische staf Ajax) en Prof. H.J Bonjer, afdelingshoofd heelkunde,  Rien Caljouw, manager bedrijfsvoering, Nienke Assink Sportfysiotherapeut Vumc en Maartje Terra, traumachirurg.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst