Menu
Ajax en Warner Home Video werken samen

Ajax en Warner Home Video werken samen

Warner Home Video (Benelux) en Ajax hebben met ingang van 1 januari 2006 een exclusieve overeenkomst gesloten voor de distributie van de Ajax-DVD's voor de komende jaren.

De eerste releases die Warner Home Video in samenwerking met Ajax in het voorjaar 2006 op de markt brengt, zijn vier speciale en unieke DVD-titels:
- 105 jaar Ajax, een historisch overzicht
- 1995!, inclusief de Champions League Finale
- De Gouden Jaren
- De 100 mooiste Ajax-goals.

Al deze DVD’s bevatten veel exclusief en nooit eerder vertoond beeldmateriaal. De DVD’s bieden beelden van de roemrijke historie van Ajax tot en met de laatste wereldgoals in de ArenA. Van unieke historische beelden uit de gouden jaren ‘30 en ‘70 tot en met de bijzondere successen in de jaren ‘90 met het winnen van de Champions League en de Wereldbeker. Kortom, een serie DVD’s met alle hoogtepunten van de grootste en succesvolste club in Nederland.

Tussen de beelden van historische thuis- en uitwedstrijden door wordt er ook ingegaan op het spel van topvoetballers die Ajax wereldfaam hebben bezorgd. Maar ook van spelers die hun carrière bij Ajax zijn begonnen en vervolgens bekende internationals zijn geworden.

Naast de bovengenoemde releases zal Warner Home Video elk jaar speciale Ajax Seizoensboxen uitgeven. Warner Home Video Benelux Algemeen Directeur Ruud Lamers: “Warner Home Video is bijzonder verheugd met deze overeenkomst. De naam Ajax is immers synoniem aan sportieve topprestaties en alles wat daar bij hoort. Zowel de naam van Ajax als die van vele spelers uit het verleden en heden zijn wereldbegrippen. Allemaal zaken die heel goed bij onze organisatie passen. ”

Ajax algemeen directeur Maarten Fontein: “Ajax is een club die over de hele wereld bekendheid geniet. Wij zijn daarom ook heel blij met deze samenwerking met Warner Home Video, die als grote internationale videodistributeur kan zorgdragen voor een optimale distributie van onze DVD’s.”