Menu
Ajax en Xerox verlengen samenwerking

Ajax en Xerox verlengen samenwerking

Ajax en Xerox Nederland hebben maandagmiddag de bestaande leveranciersovereenkomst verlengd voor de komende jaren.

Xerox, opgericht in 1906, is een wereldwijde producent van onder andere kopieerapparaten, printers en andere grafische apparatuur en is actief in de dienstverlening voor onder meer grafische bedrijven.
Vanaf 2011 is Xerox verantwoordelijk voor het gehele Ajax-printerpark in zowel de Amsterdam ArenA als op Sportpark de Toekomst. Door het verlengen van de huidige overeenkomst zullen zij hier ook de komende jaren verantwoordelijk voor blijven.

Algemeen directeur van Xerox Nederland, Martijn Brand: ,,Xerox is blij innovatieve printapparatuur te mogen leveren en zorgt er op deze manier voor dat bij Ajax de technologie, de software en de werkprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk functioneren."

Edwin van der Sar, marketing directeur Ajax: ,,Wij zijn blij dat we de huidige samenwerking met Xerox Nederland kunnen continueren. Het is prettig samenwerken met een partij die de behoeften van Ajax kent. Als Ajax zijnde streven wij naar langdurige samenwerkingen, deze overeenkomst is hier een mooi voorbeeld van."

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst


Bob Hansen (Ajax), Rob Martens (financieel directeur Xerox), Edwin van der Sar, Martijn Brand (algemeen directeur Xerox) en Bas van Rossum (Ajax) proosten op de samenwerking. Bob Hansen (Ajax), Rob Martens (financieel directeur Xerox), Edwin van der Sar, Martijn Brand (algemeen directeur Xerox) en Bas van Rossum (Ajax) proosten op de samenwerking.