Menu
Ajax en Ziggo toosten op samenwerking

Ajax en Ziggo toosten op samenwerking

De komst van de nieuwe hoofdsponsor Ziggo werd vrijdagmiddag op gepaste wijze gevierd. Een gezelschap van zo’n 50 genodigden bracht op de Koninklijke Loge een toost uit op de samenwerking tussen Ajax en Ziggo. Vanaf 1 januari 2015 prijkt de naam van Ziggo 4,5 jaar op het Ajax-shirt.

Het Ajax-shirt met Ziggo op de borst was vrijdag overal zichtbaar in de Amsterdam ArenA. Na de officiële bekendmaking van de overeenkomst om exact 8:45 uur was het shirt allereerst direct op de website en social media van Ajax zichtbaar. Een kleine zes uur later werd het ‘echte’ shirt voor het eerst getoond. Davy Klaassen en Ricardo van Rhijn hadden de eer om het Ajax-shirt aan de fotografen en cameraploegen in de persruimte van de Amsterdam ArenA te tonen.

Na de lancering en alle mediamomenten eindigde de voor Ajax en Ziggo gedenkwaardige dag met een borrel op de Koninklijke Loge. Zowel de Ajax-directieleden Michael Kinsbergen en Edwin van der Sar als afgevaardigden van Ziggo spraken mooie woorden. Na een spannende aanloop is de naam van de nieuwe hoofdsponsor onthuld. Ajax en Ziggo verheugen zich op een mooie gezamenlijke toekomst.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Het shirt van Ajax met de nieuwe hoofdsponsor Ziggo was overal in de ArenA zichtbaar. Het shirt van Ajax met de nieuwe hoofdsponsor Ziggo was overal in de ArenA zichtbaar.
Ziggo is per 1 januari 2015 de nieuwe hoofdsponsor van Ajax. Ziggo is per 1 januari 2015 de nieuwe hoofdsponsor van Ajax.
Algemeen directeur Michael Kinsbergen en Edwin van der Sar (directeur marketing) hielden allebei een toespraak voor de genodigden. Algemeen directeur Michael Kinsbergen en Edwin van der Sar (directeur marketing) hielden allebei een toespraak voor de genodigden.
Ajax-directeur Michael Kinsbergen en Ritchy Drost (CFO Liberty Global's Europese Operaties) samen op de foto met het nieuwe shirt. Ajax-directeur Michael Kinsbergen en Ritchy Drost (CFO Liberty Global's Europese Operaties) samen op de foto met het nieuwe shirt.
Diederik Karsten (Executive Vice President van Liberty Global's Europese operaties en beoogd voorzitter van de nieuwe RvC van Ziggo) poseert met de promotiedames in het nieuwe shirt. Diederik Karsten (Executive Vice President van Liberty Global's Europese operaties en beoogd voorzitter van de nieuwe RvC van Ziggo) poseert met de promotiedames in het nieuwe shirt.
Afgevaardigden van Ajax' nieuwe hoofdsponsor Ziggo op de foto met het gloednieuwe Ajax-shirt. Afgevaardigden van Ajax' nieuwe hoofdsponsor Ziggo op de foto met het gloednieuwe Ajax-shirt.