Menu
Ajax Experience decor van borrel JFK

Ajax Experience decor van borrel JFK

De Ajax Experience was onlangs het decor van een succesvolle borrel/walking diner van het glossy magazine JFK.

De Ajax Experience is sinds vorige maand beschikbaar als evenementenlocatie. De interactieve Ajax-beleving in het hartje van Amsterdam is een unieke locatie voor presentaties, borrels of andere(bedrijfs)evenementen. Naar de party van JFK kwamen ongeveer zeventig personen, onder wie de BN’ers Lieke van Lexmond en Bastiaan van Schaik. Zij werden voor deur van de Ajax Experience afgezet door chauffeurs in KIA’s.

Nadat de gasten waren welkom geheten en ontvangen met een glaasje champagne van Deutz gingen zij in groepjes van ongeveer vijftien personen door de Ajax Experience. Daarbij bekeken zij de Ajax museumstukken en namen deel aan de interactieve activiteiten van de Ajax Experience.


De catering ( drankjes en een uitgeserveerd walking diner ) inclusief aankleding werd verzorgd door een van de vaste cateraars van de Ajax Experience ‘a Matter of TASTE’. De audiovisuele middelen en technische assistentie werd verzorgd door Michael Klomp van MK Sound.

In het eerste gedeelte van de Ajax Experience serveerde de cateraar diverse dranken uit het ''Hollands assortiment", een kreeftensoepje met cognacroom en kippendijtjes. De slotborrel vond plaats in het Arena van de Experience waar diverse dranken & hamburgertjes met truffelmayonaise werden geserveerd.

Na de toespraak van JFK-hoofdredacteur Willem Baars verlieten de gasten de Experience en liepen zij in stoetvorm naar club AIR, onderweg werden er confettishots afgestoken.

Lieke van Lexmond werd bij de uitgang van de Experience opgehaald door de chauffeur in een KIA en reed stapvoets al toeterend naar club AIR. Op deze locatie vond de tweede editie van de Jackie’s Bachelor List Party plaats.

Wilt u voor uw bedrijfsevent ook gebruik maken van de mogelijkheden van de Ajax Experience neem dan contact op met:
Debby Pot
Sales Ajax Experience
E-mail: d.pot@ajax.nl
Tel: 06 53646990