Menu
Ajax F1 verdedigt koppositie met verve

Ajax F1 verdedigt koppositie met verve

Nadat vorige week KDO opzij werd gezet door de Ajax F1 moesten de mannen het deze zaterdag opnemen tegen de nieuwe nummer 2 van de competitie. Op het Olympiaplein werd Swift E3 resoluut aan de kant gezet. Eindstand: 1-6.

Swift E3 - Ajax F1 (1-6)

In Swift trof de Ajax F1 wederom een fysiek sterk team met veel 2e-jaars E-junioren. De eerste 10 minuten van de wedstrijd liet Ajax zich een beetje afbluffen door Swift en kreeg de thuisploeg enkele goede kansen. De F1 kwam echter met de schrik vrij en kwam daarna beter in z'n spel. Er werd beter en mooier gevoetbald wat direct resulteerde in kansen. Twee van deze kansen werden verzilverd waarna Swift vlak voor de rust nog iets terug deed. Ruststand dus 1-2 in het voordeel van Ajax.

In de pauze werden de puntjes op de i gezet en de tweede helft kwam het kwaliteitsverschil naar boven waardoor Ajax uiteindelijk uitliep naar 1-6. Prima prestatie dus weer van de F1 dat zich nu gaat opmaken voor het H.E.T.T.-toernooi. Komende woensdag 7 november is de F1 één van de 48 deelnemende teams. Een unieke kans om deze toppers een keer doordeweeks in actie te zien!