Menu
Ajax F1 wint HET-toernooi

Ajax F1 wint HET-toernooi

Woensdagmiddag werd voor de 6e keer het HET-toernooi gespeeld op de Toekomst. Liefst 48 teams van de Hoofd- Eerste en Tweede klasse deden mee aan dit F-toernooi, dat Ajax won.

In de kwartfinale tegen de Koninklijke HFC. Deze club is weliswaar geen Hoofd Eerste of Tweede klasser, maar de organisatie maakt uitzonderingen. Henny de Regt, hoofd scouting van Ajax en mede-organisator van het toernooi: “Met de HET-clubs hebben we samenwerkingsverbanden. Maar ook regioverenigingen die ons talent hebben geleverd krijgen een uitnodiging. KHFC ten slotte is weer een andere categorie deelnemer: dat is een club waar wij ook altijd mee mogen doen aan het toernooi, dus zijn ze ook welkom bij ons.” In de kwartfinale tegen de Koninklijke HFC. Deze club is weliswaar geen Hoofd Eerste of Tweede klasser, maar de organisatie maakt uitzonderingen. Henny de Regt, hoofd scouting van Ajax en mede-organisator van het toernooi: “Met de HET-clubs hebben we samenwerkingsverbanden. Maar ook regioverenigingen die ons talent hebben geleverd krijgen een uitnodiging. KHFC ten slotte is weer een andere categorie deelnemer: dat is een club waar wij ook altijd mee mogen doen aan het toernooi, dus zijn ze ook welkom bij ons.”
De winnaars van het toernooi. Volgens Henny de Regt is dit niet erg verrassend: “Van de zes uitvoeringen van dit toernooi hebben we er vijf gewonnen.” De winnaars van het toernooi. Volgens Henny de Regt is dit niet erg verrassend: “Van de zes uitvoeringen van dit toernooi hebben we er vijf gewonnen.”
Hoog bezoek. Gabri en zoontje Gabriël kijken naar de halve finale waarin Ajax uitkomt tegen Zeeburgia. Gabriël vindt vooral de camera interessant. Hoog bezoek. Gabri en zoontje Gabriël kijken naar de halve finale waarin Ajax uitkomt tegen Zeeburgia. Gabriël vindt vooral de camera interessant.
Grote blijdschap bij de acht- en negenjarige spelers van de F1. Na een spannende strafschoppenserie rennen ze op hun laatste schutter af. Ze staan in de finale tegen SV Almere, die ze met 2-0 zullen winnen. Grote blijdschap bij de acht- en negenjarige spelers van de F1. Na een spannende strafschoppenserie rennen ze op hun laatste schutter af. Ze staan in de finale tegen SV Almere, die ze met 2-0 zullen winnen.