Menu
Ajax Fanshop viert 20-jarig bestaan

Ajax Fanshop viert 20-jarig bestaan

De Official Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA bestaat deze maand 20 jaar. De fanshop grijpt dit mooie jubileum voor een speciale feestweek. Iedere dag is er een nieuwe actie.

Maandag 9 januari
Gratis bedrukking naam en rugnummer (ter waarde van € 20) bij aankoop van een wedstrijdshirt in de Ajax Fanshop.

Dinsdag 10 januari
Bij aankoop van Ajax-producten boven de € 20 krijg je een speciale Ajax-bidon cadeau.

Woensdag 11 januari
Donny van de Beek en Abdelhak Nouri delen handtekeningen uit tussen 14:00 tot 15:00 uur. Verder is er een hotdog-kraam in de fanshop. Een dj zorgt voor de muziek.   

Donderdag 12 januari
Bezoekers van de Ajax Fanshop hebben vandaag gratis toegang tot de Ajax Gallery of Fame. Ajax-kenner Menno Pot verzorgt om 15:00 uur een rondleiding.

Vrijdag 13 januari
Win mooie Ajax-prijzen met het ‘Rad van Fortuin’ in de Ajax Fanshop. 

Zaterdag 14 januari

Vandaag mag de winnaar van de feestweekactie (deze loopt van maandag tot en met woensdag in de Official Ajax Fanshop ArenA en op Ajaxshop.nl) 20 seconden gratis shoppen! Een Ajax-prominent geeft het startschot. Daarnaast krijgen alle bezoekers vandaag 20 procent korting bij aankopen in de fanshop. Ook vandaag zorgt een dj voor de muziek. Tot slot is er een FIFA-toernooi met Ajax’ E-Sporter Koen Weijland!

Kortom; genoeg redenen om deze week naar de Official Ajax Fanshop te komen. De meeste acties gelden ook online op Ajaxshop.nl.

Naar Ajaxshop.nl