Menu
Ajax Fanweekend bij Center Parcs

Ajax Fanweekend bij Center Parcs

Ajax en de Supportersvereniging Ajax organiseren samen met Center Parcs het Ajax Fanweekend. Op 19, 20 en 21 april 2013 vindt dit bijzondere voetbalevenement plaats op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Het is mogelijk om het Fanweekend te combineren met een bezoek aan de wedstrijd Ajax - sc Heerenveen.

De competitiewedstrijd Ajax - sc Heerenveen valt in het Fanweekend op Center Parcs. Een combinatie met een bezoek aan de thuiswedstrijd is mogelijk. Er rijden vrijdag 19 april pendelbussen tussen Center Parcs en de Amsterdam ArenA.

Maak kennis met je idolen

Tijdens het Ajax Fanweekend vereren de selectie van Frank de Boer en de Ajax Vrouwen het park met een bezoek en kunnen alle fans hen ontmoeten tijdens de meet & greet inclusief foto- en handtekeningsessie. Verder kunnen alle Ajax-fans samen de competitiewedstrijd Ajax - sc Heerenveen op een groot scherm bekijken. Tijdens de Kids Disco swingen de kleine Ajax-fans samen met Lucky, de mascotte van de Ajax Kids Club. Meer informatie over de programmering van het Ajax Fanweekend vind je via onderstaande link.

Center Parcs De Eemhof

Naast alle voetbalactiviteiten biedt Center Parcs De Eemhof natuurlijk nog tal van andere activiteiten voor een heerlijk weekend weg met het hele gezin. Lekker zwemmen in de subtropische waterwereld Aqua Mundo met de spectaculaire Turbo Tunnel of heerlijk uitwaaien in de Marina, de luxueuze jachthaven aan het Eemmeer met vele watersportactiviteiten. Ervaar zelf wat Center Parcs zo uniek maak ten opzichte van andere vakantieparken en ontdek de 29 verschillen die écht het verschil maken.

Meer informatie over het Ajax Fanweekend