Menu
Ajax Fanweekend bij Center Parcs

Ajax Fanweekend bij Center Parcs

Na het succes van vorig seizoen organiseert Ajax samen met Center Parcs de tweede editie van het Ajax Fanweekend. Op 14, 15 en 16 maart 2014 vindt dit bijzondere weekend plaats op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Tijdens het Fanweekend wordt de competitiewedstrijd NAC Breda - Ajax op groot scherm vertoond.

Maak kennis met je idolen

Tijdens het Ajax Fanweekend vereren de selectie van Frank de Boer het park met een bezoek en kunnen alle fans hen ontmoeten tijdens de meet & greet inclusief foto- en handtekeningsessie. Verder kunnen alle Ajax-fans samen de competitiewedstrijd NAC Breda - Ajax op een groot scherm bekijken. Tijdens de Kids Disco swingen de kleine Ajax-fans samen met Lucky, de mascotte van de Ajax Kids Club. Meer informatie over de programmering van het Ajax Fanweekend vind je via onderstaande link.

Center Parcs De Eemhof

Naast alle voetbalactiviteiten biedt Center Parcs De Eemhof natuurlijk nog tal van andere activiteiten voor een heerlijk weekend weg met het hele gezin. Lekker zwemmen in de subtropische waterwereld Aqua Mundo met de spectaculaire Turbo Tunnel of heerlijk uitwaaien in de Marina, de luxueuze jachthaven aan het Eemmeer met vele watersportactiviteiten. Ervaar zelf wat Center Parcs zo uniek maak ten opzichte van andere vakantieparken en ontdek de 29 verschillen die écht het verschil maken.

Via onderstaande link kun je een cottage boeken voor het Ajax Fanweekend. Telefonisch boeken is ook mogelijk via 0900-0804 (€0,20 per minuut).

Meer informatie over het Ajax Fanweekend