Menu
Ajax Fanweekend van start

Ajax Fanweekend van start

Voor het tweede achtereenvolgende jaar houden Ajax en Center Parcs het Ajax Fanweekend in De Eemhof. Ongeveer duizend Ajax-fans zijn naar het bungalowpark gekomen om te genieten van Ajax-activiteiten en de faciliteiten die het park te bieden heeft.

Bij de aankomst en bij de incheckbalie heette Ajax-mascotte Lucky de vele Ajax-fans welkom. Met een highfive of een knuffel kreeg elk kind dat in de buurt van de mascotte kwam een warm ontvangst.

Vrijdagavond stond een echte Ajax-speurtocht met mooie prijzen op het programma. De speurders struinden het hele park door op zoek naar de Ajax-vragen die ze zo goed mogelijk moesten zien te beantwoorden. Voor de winnaars lagen leuke prijsjes te wachten.

Zaterdag verplaatst iedereen zich naar de Amsterdam ArenA om exclusief de training van Ajax 1 te bezoeken. Uiteraard zal een handtekeningensessie dan niet ontbreken. Aan het einde van de middag komen de Ajax Vrouwen om de Ajax-Kidstour te begeleiden. De gasten hebben bovendien de mogelijkheid om te ontbijten met de Ajax Vrouwen. Met een goed gevulde maag kunnen de Ajax-supporters deelnemen aan een clinic met de spelers van Jong Ajax. Als afsluiting kan iedereen die het Ajax Fanweekend heeft geboekt de wedstrijd NAC Breda - Ajax op groot scherm volgen.

Tekst en foto's: Ajax.nl en Ajax.nl/Gerard van Hees

Het zal de reguliere gast niet ontgaan dat er een Ajax-weekend is. Het zal de reguliere gast niet ontgaan dat er een Ajax-weekend is.
Ook de kleinste gasten kregen een warm welkom. Ook de kleinste gasten kregen een warm welkom.
De animo was groot voor de speurtocht. De animo was groot voor de speurtocht.
De veelal jonge fans buigen zich over de vragen tijdens de speurtocht. De veelal jonge fans buigen zich over de vragen tijdens de speurtocht.
De winnaar van de speurtocht gaat uit z'n dak. De winnaar van de speurtocht gaat uit z'n dak.
De winnaars waren dolgelukkig met hun prijs. De winnaars waren dolgelukkig met hun prijs.