Menu
Ajax - FC Twente gaat de wereld over

Ajax - FC Twente gaat de wereld over

De beelden van Eredivisie Live zijn niet alleen in Nederland te zien. Ook in het buitenland is er veel vraag naar live-wedstrijden uit de Eredivisie. Met name toppers als Ajax - FC Twente zijn interessant voor de internationale markt. Ook zaterdagavond zitten er over de hele wereld Ajax-fans voor de buis. Van Qatar tot Japan en Australië tot Costa Rica.

De beelden van Eredivisie Live worden via de satelliet naar buitenlandse (betaal)zenders verzonden. In buurland België zijn wedstrijden uit de Eredivisie bijvoorbeeld via de VRT en BeTV te zien. Via ESPN komen de beelden van Ajax - FC Twente ook in de Verenigde Staten terecht.

Azië is een belangrijke groeimarkt voor voetbalrechten. China ligt voor de hand, maar met name de Ajax-fans in Indonesië zijn actief, gezien het aantal volgers van de officiële Ajax Twitter @AFCAjax uit dit land.

Ajax - FC Twente begint zaterdag om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA. Bestel je kaarten via onderstaande link of bij de Ajax Experience Rembrandtplein. Voor het duel geldt een Club Card-verplichting (4 op 1).

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bestel je kaarten online