Menu
Ajax feestelijk gehuldigd bij Aegon

Ajax feestelijk gehuldigd bij Aegon

De selectie van Ajax is maandagmiddag op feestelijke wijze gehuldigd op het hoofdkantoor van hoofdsponsor Aegon in Den Haag. Zo'n 1.500 medewerkers juichten de kersverse kampioenen toe. Voor het derde jaar op rij ging Ajax daags na het behalen van de titel op bezoek bij Aegon. Het is inmiddels een mooie traditie geworden.

De 32ste landstitel wordt deze dagen uitgebreid gevierd. Na de schaaluitreiking in de Amsterdam ArenA en de huldiging op het ArenaPark volgde dinsdag traditiegetrouw de busrit naar Den Haag. Ook de spelersbus was in kampioensstijl omgetoverd met 'Landskampioen 2012-2013' en '32' groot op de zijkanten van de bus.

De medewerkers van Aegon gaven de spelers een passend onthaal op hun eigen hoofdkantoor. De vele kartonnen kampioensschalen en Ajax-shirts werden na afloop van de huldiging voorzien van handtekeningen door de kampioenen. Ook kregen de medewerkers en hun kinderen de mogelijkheid om met de Ajacieden én de echte kampioensschaal op de foto te gaan.

Voor sommige spelers was het derde keer op rij dat ze het hoofdkantoor van Aegon bezochtten. Zo was bijvoorbeeld aanvoerder Siem de Jong ook in 2011 en 2012 van de partij. Datzelfde gold uiteraard voor kampioenenmaker Frank de Boer die tot dusver ieder jaar kampioen met Ajax werd. Een mooie traditie die hopelijk volgend jaar ook wordt voortgezet. Afgaand op de woorden van De Boer op het podium van het ArenaPark ('Tot volgend jaar') zit er over twaalf maanden wellicht weer een kampioensrit naar Den Haag in.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Aegon/Ben Verbeek

De kersverse kampioenen kregen een prachtige ontvangst bij Aegon. De kersverse kampioenen kregen een prachtige ontvangst bij Aegon.
Tijd voor de huldiging! Tijd voor de huldiging!
Op de foto met Frank de Boer. Op de foto met Frank de Boer.
Op de foto met technische staf van de kampioen van Nederland. Op de foto met technische staf van de kampioen van Nederland.
3 op een rij! 3 op een rij!
Een handtekening én een foto van aanvoerder Siem de Jong. Een handtekening én een foto van aanvoerder Siem de Jong.
Op de foto met de assistent-coaches Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp. Op de foto met de assistent-coaches Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp.
Ryan Babel zet zijn krabbel op een kartonnen kampioensschaal. Ryan Babel zet zijn krabbel op een kartonnen kampioensschaal.
Lasse Schöne was er voor het eerst bij tijdens de kampioenshuldiging bij Aegon. Lasse Schöne was er voor het eerst bij tijdens de kampioenshuldiging bij Aegon.