Menu
Ajax Foundation bij Europees netwerk

Ajax Foundation bij Europees netwerk

De Ajax Foundation heeft zich aangesloten bij het European Football for Development Network (EFDN), een netwerk van betaald voetbalclubs die samenwerken op Europees niveau op het gebied van maatschappelijke projecten en activiteiten.

Het doel van het aansluiten bij dit netwerk is om kennis en ervaringen uit te wisselen op internationaal niveau om zo de kwaliteit en de impact van de lokale én internationale maatschappelijke projecten te verbeteren. Deze inzichten kunnen we weer gebruiken om de kwaliteit van de eigen projecten te verhogen. Ook kunnen we een goede inspiratiebron zijn voor andere clubs uit het netwerk. 

Het netwerk bestaat momenteel uit 55 clubs uit 23 Europese landen. Enkele leden in het netwerk zijn onder andere de maatschappelijke stichting van Inter Milaan, FC Barcelona Foundation, Chelsea FC, Paris Saint Germain en Benfica. Daarnaast werkt EFDN samen met FARE, CAFE, European Club Association en de UEFA Foundation for Children. Voor meer informatie over EFDN ga naar www.efdn.org