Menu
Ajax Foundation opent Beurs

Ajax Foundation opent Beurs

Ajax viert vandaag zijn 114e geboortedag, terwijl deze dinsdag ook de Ajax Foundation exact 4 jaar gelden werd opgericht. Speciaal voor die laatste gebeurtenis opende Ajax Foundation-directeur Simone Freling dinsdag de handelsdag op de Amsterdamse Beurs met een welgemikte gongslag.

Freling werd daarbij onder meer geflankeerd door Ajax-talent Ezra Walian, Ajax-ambassadeur Heini Otto en Foundation-medewerkers Ineke Gielen en Ralph de Haan. Ajax is zich ervan bewust een voorbeeldfunctie en leidersrol te hebben en vindt het belangrijk als topclub zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Namens Ajax en de miljoenen supporters, ondersteunt de Ajax Foundation maatschappelijke projecten op het gebied van Sport en Gezondheid, Sociale Integratie en Educatie. Op een betrokken, sympathieke en respectvolle manier wil de Ajax Foundation verbondenheid stimuleren en voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden, zonder commerciële doeleinden.

Eerder hadden onder meer de Ajacieden Johan Cruijff, Frank de Boer, Luis Suarez, Jan Vertonghen en Siem de Jong de eer de beursdag in hartje Amsterdam te openen.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl & NYSE Euronext (onder)

Bekijk hier de video van AEX over de gongslag

De Ajax-delegatie op dinsdagmorgen voor het beroemde Beursplein 5. De Ajax-delegatie op dinsdagmorgen voor het beroemde Beursplein 5.
Om klokslag 09:00 uur opende Simone Freling de nieuwe handelsdag op de Amsterdamse Beurs. Om klokslag 09:00 uur opende Simone Freling de nieuwe handelsdag op de Amsterdamse Beurs.