Menu
Ajax Fun Games Ajax - Feyenoord

Ajax Fun Games Ajax - Feyenoord

Op zondag 3 februari werden tijdens de spannende klassieker Ajax - Feyenoord de Ajax Fun Games weer gehouden. Tien superenthousiaste kids gingen het veld op om zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Kijk snel verder voor leuke foto's!

Ajax Fun Games Ajax - Feyenoord

Op zondag 3 februari werden tijdens de spannende klassieker Ajax - Feyenoord de Ajax Fun Games weer gehouden.

Met Lucky erbij werd iedereen omgeroepen en op het scherm getoond.<p> Met Lucky erbij werd iedereen omgeroepen en op het scherm getoond.

Er waren goede keepers bij hoor!<p> Er waren goede keepers bij hoor!

De sfeer was goed in het stadion en dat was te merken aan de prestaties van de kids.<p> De sfeer was goed in het stadion en dat was te merken aan de prestaties van de kids.

Alle kids kregen hun moment of fame in de ArenA.<p> Alle kids kregen hun moment of fame in de ArenA.

Ook al was het koud, Ajax op voorsprong tegen Feyenoord en en een erebaantje als mascotte maakt alles goed!<p> Ook al was het koud, Ajax op voorsprong tegen Feyenoord en en een erebaantje als mascotte maakt alles goed!

Wat een mooie duik!<p> Wat een mooie duik!

We hadden één lady in ons midden en ze deed het goed hoor!<p> We hadden één lady in ons midden en ze deed het goed hoor!

Deze gaat er vast in!<p> Deze gaat er vast in!

Met Peter Beense (zanger) op de achtergrond kun je natuurlijk nog beter scoren!<p> Met Peter Beense (zanger) op de achtergrond kun je natuurlijk nog beter scoren!

Even een hoek kiezen...<p> Even een hoek kiezen...

Even kijken waar ik de bal zal "prikken".<p> Even kijken waar ik de bal zal "prikken".

Nog een keeper die er wat van kon!<p> Nog een keeper die er wat van kon!

Lucky heeft alle kids aangemoedigd.<p> Lucky heeft alle kids aangemoedigd.

En natuurlijk was daar de ereronde. Altijd dankbaar voor de kids!<p> En natuurlijk was daar de ereronde. Altijd dankbaar voor de kids!

Momenteel is het niet meer mogelijk om je aan te melden als mascotte. Zodra dit weer kan zullen wij het communiceren via het Ajax Kids Club-blad en de Ajax Kids Club-site.